Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.

Live Chat

Klik op de Live Chat button voor direct online contact met de meertalige medewerkers van Projecta. Gedurende kantooruren kunt u een Live Chat starten en snel antwoord krijgen op uw projectie- en productvragen.

Screen Designer

De Projecta Screen Designer helpt u bij het ontwerpen van het projectiescherm dat exact past in uw project. Gebruik deze applicatie om een PDF bestand te maken met de specificaties van uw ideale projectiescherm. E-mail of fax de tekening naar Projecta voor een offerte.
Screen Designer

Screen Designer
Screen Selector

De Screen Selector leidt u door het uitgebreide assortiment van Projecta producten en helpt u bij de keuze van het projectiescherm dat u nodig heeft.
Screen Selector

Screen Selector
Projectie Calculator

De Projectie Calculator helpt u bij het bepalen van de exacte positionering van de projector en het projectiescherm wanneer u merk en model van de gebruikte projector weet. Wanneer de positionering van de projector al vast staat, kun u deze tool gebruiken om het formaat van de projectie en het projectiescherm te bepalen.
Projectie Calculator

Projectie Calculator
Bovenkader/ Kijkhoek Tool

Een black drop is het bovenkader boven het zichtvlak van een projectiescherm. Wanneer een projectiescherm aan het plafond is bevestigd, geeft een bovenkader de mogelijkheid om het zichtvlak op een prettige hoogte the positioneren. Gebruik de Black Drop Calculator om het meest geschikte bovenkader te bepalen.
Bovenkader/ Kijkhoek Tool

Bovenkader/ Kijkhoek Tool
Aspect Ratio Calculator

De Aspect Ratio Calculator helpt bij het bepalen van de beeldverhouding van het benodigde projectiescherm. Wanneer de gewenste aspect ratio en de beschikbare breedte bekend is, zal deze tool de hoogte berekenen. Wanneer de aspect ratio en de hoogte beschikbaar zijn, zal de Aspect Ratio Calculator de breedte berekenen.
Aspect Ratio Calculator

Aspect Ratio Calculator
Lux Calculator

De waargenomen hoeveelheid licht die door het projectiescherm wordt gereflecteerd, wordt uitgedrukt in LUX. Voor een optimale beeldkwaliteit dient de verhouding tussen de LUX-waarde van het geprojecteerde beeld en de wand erachter minimaal 5:1 te zijn.
Lux Calculator

Lux Calculator
Architect Support

Op het architectengedeelte op de Projecta website kunt u de volgende handige bestanden vinden die u helpen bij het specificeren en ontwerpen:

  • Specification Data Sheets
    Deze bestanden bevatten alle technische details en formaten van het product en de tekst om het product te specificeren.
  • Montage Instructies
  • CAD-tekeningen
  • 3D Google Sketch-Up
  • 3D-PDF
Downloads voor architecten

Downloads voor architecten