Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.Advies bij keuze projectiescherm 
De keuze van het juiste projectiescherm is afhankelijk van diverse aspecten zoals de gewenste toepassing, uw projector en ruimte. Om voor u de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, hoeft u slechts een aantal, eenvoudige STAPPEN van de Projecta Screen selector te doorlopen. Indien wenselijk vindt u onder de link "meer informatie" extra toelichting, zodat u iedere STAP weloverwogen kan invullen.

De voor u meest geschikte doeksoort en afmeting
Na STAP 3 krijgt u al een tussenoverzicht van geschikte projectieschermen. Vervolgens verkrijgt u na het doorlopen van de laatste STAPPEN per type projectiescherm de voor u meest ideale doeksoort en afmeting. Wilt u nog meer achterliggende informatie zie dan ook onze rubriek advies.

Alles wat u verder nog wilt weten
Tenslotte kunt u de complete, specifieke productinformatie opvragen bij een van onze (uw) Projecta Partner's. Zij informeren u graag nader over Projecta, de mogelijkheden, prijzen en levertijden.