Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Screendesigner

3D Projectie


Voor passieve 3D projectie is het noodzakelijk dat een projectiedoek wordt gebruikt dat de polarisatie behoudt om een werkelijk 3D resultaat te krijgen. Zowel 3D Virtual Grey (opzicht) als 3D Virtual Black® (doorzicht) zijn ontwikkeld voor passieve 3D projectiesystemen.

3D Virtual Grey geeft een ongeëvenaarde 99% behoud van de polarisatie. Het behouden van de polarisatie van een geprojecteerd op een projectiescherm is altijd het grootste opstakel geweest in het verleden. Andere belangrijke voordelen van 3D Virtual Grey zijn een gain van 1.85 en een kijkhoek van 22 graden. Het materiaal is naadloos tot een hoogte van 488 cm. 3D Virtual Grey is een high contract materiaal dat beter presteert dan elk ander 3D zilver projectiedoek.

3D Virtual Black® is speciaal ontwikkeld voor 3D doorzichtprojectie situaties. Als een specifiek 3D doorzichtprojectiedoek  levert 3D Virtual Black ongeëvenaard behoud van polarisatie. 3D Virtual Black elimineert effectief stereoscopische cross talk of ghosting terwijl ere en polarisatie van 99% wordt behouden. Daarnaast heeft het 3D Virtual Grey de hoogste  ‘extinction’ waardes in de gehele markt. Het resultaat is een nieuwe dimensie in passieve 3D stereoscopische projecties. Andere belangrijke voordelen van 3D Virtual Black zijn een gain van 3.0 en een kijkhoek van 20 graden. Het materiaal is naadloos tot een hoogte van 488 cm.