Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Screendesigner

Home Entertainment


Ongeacht of u thuis een film bekijkt, aan het gamen bent of geniet van een concert, een projectiescherm voegt realisme toe. Een meer intense ervaring op een groot scherm, Home Entertainment op zijn best. Het projectiescherm moet gemakkelijk te installeren en bedienen zijn. Omdat de kijkpositie vanuit een gemakkelijke stoel of vanaf de bank lager is dan in een professionele situatie, is de ideale kijkhoogte ook lager, namelijk tussen de 60 en 90 cm. Dit kan opgevangen worden met een hoger zwart kader aan de bovenzijde.