Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Screendesigner

Theaters en Bioscopen


In bepaalde situaties moet een projectiescherm echt groot zijn. Projecta levert elektrische projectieschermen met een breedte tot 12 meter en schermen met een vast frame tot een breedte van 27 meter. De indeling van een grote ruimte is nooit standaard. Wanneer het om een zeer groot scherm gaat, is het van groot belang een scherm met de juiste afmetingen te maken, zodat het in de ruimte past. Daarom zijn alle grote projectieschermen van Projecta ook op maat leverbaar. Ook is het van groot belang bij grote en zware elektrische projectieschermen te zorgen voor voldoende veiligheid rondom de bevestiging van het systeem en de bediening. Vandaar dat schermen van dit type altijd standaard voorzien worden van een remsysteem en thermische beveiliging.