Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Screendesigner

Business en Conference


Een projectiescherm dat in een boardroom of conferentieruimte gebruikt wordt, moet aan bepaalde eisen voldoen. Wie een presentatie verzorgt, moet kunnen vertrouwen op een scherm dat betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen is. De bediening moet eenvoudig en van hoge kwaliteit zijn, zodat het scherm simpelweg uitrolt wanneer dat nodig is. Daarnaast moet de kwaliteit van het projectiescherm aansluiten bij de ruimte, de apparatuur en het geprojecteerde beeld. Uiteindelijk spelen ook nog esthetische overwegingen een rol en kan de keuze vallen op een scherm dat bijna onzichtbaar in het plafond in te bouwen is en alleen zichtbaar wordt wanneer dat nodig is.