Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.

Download-pagina instructies 

De getoonde pdf's kunt u openen en bewaren via Adobe Acrobat®Reader. 
Dit programma kunt u gratis downloaden en installeren. 

Alle afbeeldingen worden direct getoond als lage resolutie afbeeldingen. Deze kunt u kopiëren en gebruiken voor uw website, e-mail, correspondentie en presentaties.

Voor drukwerk zijn de afbeeldingen in hoge resolutie gecomprimeerd opgeslagen als eps.jpeg CYMK. U dient deze afbeeldingen te bewaren met het commando "Bewaar Als", anders wordt het beeld opnieuw gecomprimeerd. Gebruikers van Microsoft Internet Explorer kunnen de HR-beelden in veel gevallen niet direct bekijken. Voor het opslaan dient de extensie te worden gewijzigd van .ps naar .eps.

Klik hier voor info over copyrights.


Opmerkingen en vragen

Het kan zijn dat het beeld waar u op zoek bent ontbreekt of onjuist wordt getoond op de download-pagina's. Laat ons weten welk beeld of bestand u zoekt en wij helpen u zo snel mogelijk.