Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Beamerscherm Overzicht

Projecta is een internationaal toonaangevende fabrikant met een ongeëvenaarde expertise in het ontwerp en productie van projectieschermen of beamerscherm zoals het ook wordt genoemd. Wanneer u een beamerscherm zoekt voor een bepaalde toepassing heeft Projecta altijd het ideale scherm in het zeer ruime assortiment.

Elektrisch inbouw beamerscherm
Wanneer een beamerscherm niet zichtbaar hoeft te zijn in het interieur van een ruimte, kan er gekozen worden voor een inbouwscherm. De elektrische beamerschermen voor inbouw in het plafond zijn ontworpen om praktisch onzichtbaar te zijn wanneer ze niet gebruikt worden. Dankzij de onzichtbare inbouw van het scherm blijft het ontwerp van de ruimte intact terwijl er toch snel een audiovisuele presentatie van topkwaliteit gegeven kan worden.

Elektrisch beamerscherm voor wand of plafond
Naast de ruime keuze in beamerschermen voor plafondinbouw kunt u ook kiezen voor een beamerscherm dat geschikt is voor installatie aan wand of plafond. Dankzij het door Projecta ontwikkelde Easy Install systeem is de installatie van een projectiescherm nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Elektrisch beamerscherm voor grote toepassingen
In bepaalde situaties moet een beamerscherm echt groot zijn. Projecta levert elektrische projectieschermen tot een breedte van 12 meter. Voor het bouwen van een groot beamerscherm is vakmanschap nodig. Projecta heeft meer dan vijftig jaar ervaring het produceren van grote elektrische projectieschermen voor grote toepassingen. Ieder scherm wordt met de hand gebouwd met een passie voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Handbediend beamerscherm voor wand of plafond
Projecta biedt een keuze van bediening voor een handbediend beamerscherm. Zo kunt u kiezen voor het unieke Controlled Screen Return veersysteem. Het CSR systeem zorgt ervoor dat een beamerscherm na een hele kleine beweging naar beneden weer langzaam en rustig inloopt wat de levensduur zal verhogen. Andere mogelijkheden zijn beamerschermen met een standaard veersysteem of slingerbediening.

Frame beamerscherm
Een frame scherm is een beamerscherm waarbij het projectiedoek op een frame wordt gespannen waardoor het projectiedoek perfect vlak is. Het beamerscherm kan gemakkelijk aan de wand worden gemonteerd.

Doorzicht beamerscherm
Voor een installatie van zeer hoge kwaliteit kunt u kiezen voor een beamerscherm op basis van acryl. Het onbuigzame acrylmateriaal geeft een diffuse reflectie met een hoge resolutie en is bij uitstek geschikt voor permanente opstellingen.

Fast-Fold® Mobiel beamerscherm en drapery
Een beamerscherm dat ingezet wordt in de verhuurmarkt moet duurzaam zijn en gemakkelijk te vervoeren. De (Heavy Duty) Fast-Fold® Deluxe is een ideaal product voor evenementen wat voldoet aan alle eisen voor de verhuurmarkt. Projecta biedt een uitgebreide range van mobiele projectieschermen met veel handige accessoires en drapery opties.

Statief en mobiel beamerscherm
Voor een mobiele oplossing kunt u kiezen voor een mobiel projectiescherm van Projecta. Hierbij hebt u de keuze uit lichtgewicht projectieschermen welke vanaf de grond uitgerold kunnen worden of een beamerscherm op een statief. Ook hebben we enkele tafelmodellen voor projectie met een pico projector.

Projectiefolie
Met de projectiefolie FlexFilm en TwinFilm van Projecta heeft u een unieke oplossing voor digital signage.

AV meubelen
Naast een breed assortiment aan beamerschermen vindt u bij Projecta ook een ruime keuze aan lezenaars, projectortafels en computermeubelen.

Projector lift
Wanneer een beamerscherm wordt weggewerkt in het plafond, wordt vaak ook de projector onzichtbaar geïnstalleerd. Hiervoor biedt Projecta twee types gemotoriseerde projector liften voor plafondinbouw met een universele projectorbeugel

Beamerscherm op maat
Wanneer u in het brede assortiment van Projecta niet exact het beamerscherm kunt vinden dat u nodig hebt, dan maken wij het voor u op maat. Snel en helemaal volgens uw wensen.