Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

AV Meubelen

Naast projectieschermen kunt u bij Projecta ook terecht voor een breed assortiment aan AV meubelen. Voor een succesvolle presentatie is goed materiaal belangrijk. Een AV meubel van Projecta biedt u alles wat nodig is voor een succesvolle en overtuigende presentatie.


AV Meubel: Lezenaarsav meubel

Projecta biedt twee types lezenaars.  De lezenaar Meeting is een solide AV meubel met een geperforeerd front. De lezenaar Classic heeft een gesloten front.

 

 

 

AV Meubel: Projectortafelsav meubel

Bij Projecta kunt u ook terecht voor verschillende types projectortafels.  De StandMaster is een veelgebruikt AV meubel leverbaar in twee types. De StandMaster I is een mobiele projectortafel voor professionele presentaties op elke gewenste locatie. Dit AV meubel heeft twee bladen waarvan het bovenste blad projectoren kan dragen tot 10 kg. De StandMaster II is een solide, draagbare projectortafel geschikt voor grotere projectoren tot 25 kg. Een ander AV meubel wat vaak wordt ingezet bij mobiele presentaties is de TeleMaster. Dit AV meubel is een lichtgewicht projectortafel met vier telescooppoten die een optimale stabiliteit garanderen. De afschroefbare telescooppoten kunnen onder het projectorblad met handgreep geklemd worden. Voor de StandMasteris een optionele zwarte Skirting Kit leverbaar. Ook voor overhead projectoren levert Projecta een OHP projectortafel, namelijk de Universo 1000.