Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Hoge resolutie projectiedoek

HD Progressive voor hoge resolutie

HD Progressive projectiedoeken
De chemische formule voor onze lijn van HD Progressive projectiedoeken is ontwikkeld om het geprojecteerde beeld perfect te reflecteren en te behouden.

Projectietechnologie ontwikkeld zich steeds verder waardoor het belang van een goed projectieoppervlak steeds groter wordt. Door het bestuderen van de eigenschappen van licht en te experimenteren met de wetenschap achter projectiedoeken hebben we een betere manier ontdekt. Ieder projectiedoek heeft zijn eigen, milieuvriendelijke chemische formule en dat betekent dat er een beter projectiedoek is voor uw beeld.

Kleurechtheid
Wij houden ons aan de hoogste standaarden wanneer het aankomt op kleurechtheid. Alle onze projectiedoeken zijn individueel getest op kleur om ervoor te zorgen dat ieder projectiedoek de werkelijke kleur van de projectie behoud.

Uniformiteit
Het is noodzakelijk dat het projectiedoek licht reflecteert op een manier die de uniformiteit van het geprojecteerde beeld handhaaft.

Structuur van het projectiedoek
De helderheid van een beeld zit in de microscopische details. Onze vinyl-technologie zorgt voor een projectiedoek van topkwaliteit, vrij van microscopische putten en groeven, zodat iedere pixel te zien is.

Als je heel goed kijkt naar een projectiedoek dan lijken veel materialen op schuurpapier met zichtbare korrels terwijl andere materialen microscopische imperfecties hebben op het oppervlak. Dit veroorzaakt het verlies van pixels en ‘ruis’ in het beeld omdat het oppervlak niet in staat is om het geprojecteerde beeld perfect te reflecteren. Nu de resoluties van projectoren steeds hoger worden, wordt het behoud van individuele pixels alsmaar belangrijker zodat de helderheid en detail van het beeld niet verloren gaan. De chemie achter de HD Progressive projectiedoeken is ontwikkeld om een projectiedoek te creëren zonder microscopische imperfecties waardoor het scherm praktisch verdwijnt. Het resultaat zijn briljant lichte en levendige kleuren en het beste projectiedoek voor HD, 4K en Ultra HD. Kies het HD Progressive projectiedoek die het beste aansluit bij uw ruimte volgens onderstaande schaal.