Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Frame Projectiescherm

Een frame projectiescherm is een spanscherm waarbij het projectiedoek op een frame wordt gespannen. Doordat het projectiedoek bij een spanscherm rondom wordt opgespannen is het zichtvlakspanscherm perfect vlak en geschikt voor de meest kritische projectietoepassing. Een spanscherm wordt vaak gebruikt in boardrooms, post productie, control rooms en home cinema toepassingen.

Een spanscherm voor perfecte projectie

Een gespannen projectiedoek bij een spanscherm geeft een perfect vlak projectievlak. Een vlak projectiedoek geeft meer detail in het geprojecteerde beeld wat noodzakelijk is in medische of designtoepassingen. Ook bij een boardroom of home cinema installatie van hoog niveau hoort een spanscherm van hoge kwaliteit.

Projectiedoeken

Projecta gebruikt speciale spanbare vinylmaterialen die specifiek voor deze toepassing zijn ontwikkeld. Alle gespannen flexibele projectiedoeken voor opzicht-, doorzicht en 3D projectie zijn te gebruiken in een spanscherm.

Frame Afwerkingspanscherm

Het frame van een spanscherm kan afgewerkt worden met zwart fluweel. Deze luxe uitvoering van een spanscherm voorkomt reflectie op het frame en zorgt voor absorptie van het geprojecteerde licht. De HomeScreen Deluxe is standaard uitgevoerd met een zwart fluwelen frame. Het brede frame van de HomeScreen Deluxe en de HomeScreen heeft een schuin aflopende binnenzijde wat schaduwvorming in  het beeld vermindert.

Maatwerk en Wrap Around

Het frame en projectiedoek van een spanscherm kan aan uw wensen worden aangepast. Het spanscherm kan in exact de maat en aspect ratio worden geleverd die u nodig heeft. Ook kan het frame van een spanscherm in iedere gewenste kleur worden geleverd.

Grote formaten en speciale vormenspanscherm

De Series 200 en Series 300 is een spanscherm op basis van een buizenframe wat op maat leverbaar is tot een breedte van 27 meter in opzichtprojectie en 12 meter breed voor doorzichtprojectie. Met de Series 200 en 300 kan Projecta ook een oplossing bieden voor iedere creatieve situatie. Zo kunnen we dit spanscherm zelfs maken in bijzondere vormen, zoals cirkels, trapezia en driehoeken.