Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Doorzicht Projectiescherm

Het belangrijkste van ieder visueel presentatiesysteem is dat er zoveel mogelijk licht van de projector in de ogen van het publiek komt. Vandaar dat een doorzicht projectiescherm meestal de beste projectiekwaliteit geeft vanwege het simpele feit dat bij een doorzicht projectiescherm het geprojecteerd licht met slechts gering lichtverlies direct op het oog van de kijker valt, wat optisch ten gunste van het geprojecteerde beeld komt.

Voordelen van een doorzicht projectiescherm:doorzicht projectie

  • De beeldkwaliteit is superieur aan opzichtprojectie.
  • Minder contrastverlies.
  • Met doorzichtprojectie is de projector niet zichtbaar en kunnen alle AV componenten in de projectieruimte worden geplaatst zodat het ventilatorgeluid niet te horen is.
  • Met een doorzicht projectiescherm kan de presentator of docent voor het scherm lopen zonder door het beeld te lopen.

Doorzicht projectiescherm Da-Plexdoorzicht projectie

Da-Plex is een doorzicht projectiescherm van speciaal onbuigzaam acrylmateriaal. De dunne toplaag van minder dan 0.1 mm aan één zijde van het doorzicht projectiescherm geeft een diffuse reflectie met een hoge resolutie en is bij uitstek geschikt voor permanente toepassingen van topkwaliteit.

Da-Plex coatings

Da-Plex doorzicht projectiescherm is leverbaar met verschillende optische coatings. Naast de standaard coating DA-100 met een gain van 1.0 en een kijkhoek van 70°,  zijn verschillende coatings beschikbaar met een hogere gain voor situaties met veel omgevingslicht.

Optical coating Gain Kijkhoek
DA-100 1.0 70°
DA-130 1.3 68°
DA-150 1.5 64°
DA-180 1.8 60°
DA-230 2.3 50°

Ook zijn er twee coatings met een extra brede kijkhoek voor een doorzicht projectiescherm dat gebruikt kan worden bij edge blending of projectie met een short throw lens.

Wide Angle (WA) Optical coating Gain Kijkhoek
DA-75 WA 0.75 156°
DA-100 WA 1.0 104°

Doorzicht projectiescherm met een Rear Projection Moduledoorzicht projectie

Gewoonlijk neemt doorzichtprojectie meer ruimte in beslag dan opzichtprojectie, omdat de projector achter het doorzicht projectiescherm moet worden geplaatst. De afstand tussen de projector en het scherm kan echter drastisch verminderd worden met behulp van een spiegelsysteem.