Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Fast-Fold® Mobiel Projectiescherm en Drapery

Fast-Fold® DeluxeFast-Fold®

De Fast-Fold® Deluxe is een mobiel inklapbaar projectiescherm met een breedte van maximaal 427 cm voor gebruik op elke gewenste locatie. De Fast-Fold® Deluxe bestaat uit een inklapbaar aluminium frame (32x32 mm), twee monteerbare poten en een projectiedoek dat met drukknopen aan het frame wordt bevestigd. De Fast-Fold® Deluxe is gemakkelijk op te zetten dankzij het Snap Latch scharniersysteem. De hoogte van het frame is instelbaar op elke gewenste kijkhoogte in stappen van 15 cm. Alle projectiedoeken zijn naadloos. De Fast-Fold® Deluxe wordt standaard geleverd in een stevige kunststof transportkoffer op wieltjes.

Heavy Duty Fast-Fold® DeluxeFast-Fold®

De Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe is een mobiel en zeer robuust vouwbaar spanscherm tot een breedte van 838 cm voor grote evenementen. De Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe heeft een extra stevig frame van 89 x 32 mm en robuuste poten met zijsteunen voor extra stabiliteit. Het frame is gemakkelijk te monteren zonder gebruik van gereedschap. Het projectiedoek van de Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe heeft een extra breed kader van 15 cm rondom het zichtvlak. Het projectiescherm wordt geleverd in twee of drie robuuste kunststof transportkoffers op wieltjes.

Fast-Fold® projectiedoeken, naadloos tot een hoogte van 4,8 meterFast-Fold®

De Fast-Fold® serie is standaard leverbaar met vier projectiedoeken. Het Matwit projectiedoek is geschikt voor opzichtprojectie en heeft standaard een zwarte achterzijde. Da-Tex®, Dual Vision en Ultra Wide Angle zijn geschikt voor doorzichtprojectie. Alle projectiedoeken zijn tot een hoogte van 4,8 meter naadloos. Andere projectiedoeken, zoals 3D Virtual Grey en 3D Virtual Black® zijn ook beschikbaar voor de Fast-Fold® Deluxe en Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe op aanvraag. 

Fast-Fold® drapery mogelijkhedenFast-Fold®

Voor zowel de Fast-Fold® Deluxe als de Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe is een breed assortiment aan drapery mogelijkheden. De Drapery Presentation Kit geeft een professionele afwerking met zwart Ultra Velour materiaal rondom het projectiedoek. De Fast-Fold® Drapery kan gemakkelijk met drukknopen bevestigd worden aan het frame. De Skirt Drapery wordt aan de onderzijde van het projectiedoek bevestigd op speciaal daarvoor bedoelde drukknopen op het kader. Met Masking Panels kan een origineel 16:9 Fast-Fold® projectiescherm worden omgevormd tot een 4:3 formaat, waardoor de functionaliteit verdubbelt. De drapery is van een speciaal zwart Ultra Velour materiaal, wat brandvertragend is en machinewasbaar.

Fast-Fold® maatwerk

Het frame en het projectiedoek van de Fast-Fold® Deluxe en Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe kunnen volledig op maat worden gemaakt volgens uw wensen. Kaders kunnen op aanvraag ook in het wit geleverd worden. De (Heavy Duty) Fast-Fold® Deluxe is leverbaar met een zwart geanodiseerde afwerking voor situaties waarin het frame van het scherm niet zichtbaar mag zijn.