Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Projectiedoek schoonmaken

Eindelijk een veilige manier om vlekken te verwijderen op een projectiedoek: BrightSight

Met de introductie van een speciale reinigingsvloeistof voor projectieschermen biedt Projecta schermgebruikers en installateurs de helpende hand. Het goed én veilig reinigen van een projectiedoek was tot voor kort namelijk geen eenvoudige opgave. Met Projecta BrightSight is het nu eindelijk mogelijk op een makkelijke en veilige manier.

Het geheim van een goede weergave schuilt voor een belangrijk deel in de speciale coating van een projectiedoek. Die verlenen een scherm zijn unieke reflecterende eigenschappen. Wanneer een vlek op het projectiedoek moet worden verwijderd, is het altijd zeer belangrijk dat deze reflectielaag niet beschadigd. Water alleen volstaat niet om vlekken of aanslag te verwijderen. Agressieve reinigingsmiddelen vallen af omdat ze de eigenschappen van het doek onherstelbaar kunnen beschadigen. Een goed en veilig alternatief bestond er eigenlijk niet en dat was voor Projecta de reden om op zoek te gaan naar een oplossing.

Unieke samenstelling
BrightSight biedt als eerste een afdoende én veilige reinigingsmethode voor projectiedoeken. Het is een volledig nieuwe vloeistof op basis van alcohol, waaraan een aantal speciale reinigingsbestanddelen zijn toegevoegd. Deze samenstelling is bijzonder mild van karakter en heeft een sterke reinigingscapaciteit. Vet en aanslag verdwijnen probleemloos door wat frisgeurende BrightSight op het scherm te sproeien en dit vervolgens met een schone doek schoon te wrijven. Zo is ieder projectiedoek voortaan in een handomdraai grondig én veilig te reinigen.

BrightSight is extra makkelijk in het gebruik dankzij de handige 0.5-liter sprayflacon. De flacons zijn per drie verpakt en een ideaal hulpmiddel voor iedere installateur.