Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Accessoires voor bediening

Easy Install is een innovatie van Projecta, de Europese nummer 1 in projectieschermen. Het variabele ophangsysteem zorgt ervoor dat de Projecta projectieschermen voortaan nóg eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden. Easy Install levert aanzienlijke tijdwinst op en dat bespaart uiteraard ook de kosten van installeren.

Easy Install is een absolute verbetering in installatiegemak, zowel voor de professionele markt als voor Home Cinema toepassingen. Dankzij de plug & play-installatie kan nu ook de consument thuis eenvoudig een elektrisch projectiescherm monteren. Easy Install bevestigt de rol van Projecta als vernieuwer in de markt van professionele projectie en Home Cinema oplossingen.

Eenvoud en gemak
Het principe van Easy Install is eenvoudig. Eerst worden twee beugels aan muur of plafond bevestigd, waarna het scherm probleemloos in de beugels wordt geschoven en geborgd met schroeven. Zelfs de grootste schermen zijn snel en eenvoudig te installeren.

Flexibele keuze voor boormaten
Dankzij Easy Install bepaalt de schermbreedte niet langer de positie van de ophangpunten. De ophangbeugels kunnen binnen een afstand van 50 cm vanaf de twee uiteinden van het scherm aan de muur of het plafond worden bevestigd. Na het ophangen blijven correcties naar links of rechts mogelijk. Dit betekent het einde van vaste boormaten. Een Projecta projectiescherm is dus nog eenvoudiger te plaatsen en hangt altijd in een handomdraai perfect.

Plug & play accessoires
Met de plug & play accessoires kan iedereen gemakkelijk een elektrisch projectiescherm installeren: het stekkertje aansluiten op het scherm, met de afdekkap de bedrading netjes wegwerken en het projectiescherm is klaar voor gebruik.