Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Accessoires voor montage

Een aantal van de meest toegepaste algemene accessoires lichten we op deze pagina extra uit. Het betreft de accessoires voor alle elektrische en handbediende projectieschermen.

Plafondbeugels
Voor de bevestiging van een projectiescherm in een hoge ruimte of onder een verlaagd plafond zijn speciale plafondbeugels verkrijgbaar. De plafondbeugels met een lengte van 100 cm kunnen naar behoeve worden ingekort.    
 
Wandbeugels
In bepaalde gevallen is het wenselijk het projectiescherm van de wand af te monteren. Bijvoorbeeld omdat er een schilderij hangt waar het projectiescherm voor moet komen te hangen of om bij overheadprojectie het projectiedoek onder een hoek te kunnen plaatsen en hiermee beeldvervorming te voorkomen. De wandbeugels zijn beschikbaar in lengtes van 75 cm 30 cm en in de kleuren wit en zwart. Met uitzondering van SlimScreen, deze wandbeugels hebben een lengte van 57 cm.   

Easy Install koofbeugel
Beugel om projectiescherm op gemakkelijke wijze in koof te bevestigen.
 
Wandklemmen
Middels wandklemmen kan het projectiedoek vervolgens onder een hoek vastgezet worden. De onderbalk wordt hiertoe eenvoudig in de wandklem geklikt.