Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Elektrisch Inbouwscherm

Het oog wil ook wat! Projecta is daarom zuinig op het ontwerp van iedere presentatieruimte, uiteraard zonder concessies te doen aan de audiovisuele presentatietechniek. Om deze reden biedt inbouwschermProjecta het inbouwscherm dat exact past in ieder interieur. Een inbouwscherm zorgt ervoor dat het ontwerp van een ruimte intact blijft zonder dat de koker van het inbouwscherm zichtbaar is.

Projecta biedt een ruime keuze aan inbouwschermen voor plafondinbouw.

Tensioned Descender (RF) Electrolinbouwscherm

De Tensioned Descender (RF) Electrol is een inbouwscherm met een tab-tensioned gespannen projectiedoek voor een perfect vlak zichtvlak waardoor het geschikt is voor de meest kritische projectietoepassingen. Bij dit inbouwscherm sluit de brede onderbalk de koker af voor een onopvallende installatie in het plafond. Dankzij het Easy Serviceability Systeem blijven na inbouw van het inbouwscherm de motor en het projectiedoek bereikbaar.

Descender (RF) Electrolinbouwscherm

De Descender (RF) Electrol is een inbouwscherm waarbij de brede onderbalk de koker afsluit voor een onopvallende installatie in het plafond. Dankzij het Easy Serviceability Systeem blijven na inbouw van het inbouwscherm de motor en het projectiedoek bereikbaar. Voor dit Inbouwscherm is een speciaal ontwikkelde Pre-Installation Box beschikbaar. Installeer de Pre-Installation Box in een vast plafond om ruimte te reserveren voor de Descender (RF) Electrol en voorkom hiermee schade aan de zichtbare delen tijdens de ruwe fase van het project.