Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Statief en Mobiel Projectiescherm

Projecta levert een uitgebreide reeks mobiele, zeer eenvoudig op te zetten mobiele projectieschermen. Projectoren worden handzamer en lichter. Dit in combinatie met een mobiel projectiescherm maakt projecteren op elke gewenste locatie mogelijk. Een mobiel projectiescherm kan ingezet worden binnen de verhuurbranche, evenementen, in de audiovisuele branche, in conferentiecentra en in het onderwijs.

Mobiel projectiescherm voor de verhuurmobiel projectiescherm

Wanneer een mobiel projectiescherm ingezet wordt in de verhuur is het van groot belang dat het scherm tegen een stootje kan. Voor deze toepassing kunt u kiezen voor een mobiel projectiescherm waarbij de koker is bekleed met industrieel zwart tapijt. Deze robuuste stof beschermt de koker van het mobiel projectiescherm tegen deuken en krassen die tijdens het transport kunnen ontstaan. De Carpeted Picture King® en Carpeted Floor Screen zijn dankzij deze bescherming bij uitstek geschikt voor gebruik in verhuurtoepassingen. Ook de Picture King® is een mobiel projectiescherm wat dankzij zijn bewezen stabiliteit en duurzaamheid geschikt voor intensief mobiel gebruik.

Lichtgewicht mobiel projectiescherm

Voor presentaties op locatie is het prettig wanneer het mobiel projectiescherm lichtgewicht is en makkelijk in gebruik. Hiervoor biedt Projecta een reeks projectieschermen waarbij de koker op de grond wordt geplaatst en vervolgens het projectiedoek van het mobiel projectiescherm omhoog getrokken wordt. De LiteScreen is geschikt voor professioneel gebruik of zelfs thuisgebruik.

Statief mobiel projectieschermmobiel projectiescherm

De meest bekende mobiele projectieschermen zijn de statiefschermen (driepoot). Deze schermen zijn gerenommeerd om hun stabiliteit en duurzaamheid gedurende lang en intensief gebruik. De statiefschermen van Projecta hebben een stabiel statief met een speciale transportvergrendeling wat bij transport schade aan het projectiedoek voorkomt. De Picture King® heeft een geïntegreerde OHP beugel voor keystone correctie.

Mobiel projectiescherm voor pico projectorenmobiel projectiescherm

Voor projectie op een tafel met pico projectoren kan een tafelmodel mobiel projectiescherm worden gebruikt. Projecta biedt twee modellen die hiervoor geschikt zijn, namelijk de TableScreen en de Fast-Fold® Mini-Fold.