Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Manueel Plafond- en Wandscherm

De handbediende plafond- en wandschermen van Projecta zijn zeer gemakkelijk in gebruik en installatie. Een handbediend plafond en- wandscherm kan bediend worden met een veermechanisme of een slinger. Wanneer wordt gekozen voor een veermechanisme raden wij u aan om een plafond- of wandscherm te kiezen met het unieke Projecta Controlled Screen Return.

Controlled Screen Return (CSR)wandscherm

Dankzij de introductie van het door Projecta ontwikkelde CSR veermechanisme is de bediening van een handbediend plafond- en wandscherm nog nooit zo gemakkelijk geweest. Controlled Screen Return is een speciaal veermechanisme dat ervoor zorgt dat het projectiescherm van het wandscherm gemakkelijk en vooral rustig inrolt. Dit plafond- en wandscherm kan met één vinger worden bediend. Duw het handvat iets naar onderen en laat los. Het projectiedoek zal nu rustig inrollen. Iedereen kan dit, keer op keer. De Hapro CSR, Dynamic CSR, ProScreen CSR en ProCinema CSR worden geleverd met dit unieke veermechanisme.

Slingerbediening

Naast projectieschermen met een veermechanisme kunt u ook kiezen voor een plafond- en wandscherm met een slingermechanisme. Een slingermechanisme geeft een zeer stevige bedieningsconstructie voor een lange levensduur van het wandscherm. De Hapro Manual en Compact Manual worden geleverd met slingermechanisme.

Easy Installwandscherm

Een handbediend plafond- en wandscherm met Easy Install van Projecta garandeert het hoogste installatiegemak. Een plafond- of wandscherm installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met Easy Install. Bespaar op de installatietijd en kosten met het ongeëvenaarde gemakt van Easy Install bij de montage. De volgende handbediende plafond- en wandschermen hebben het Easy Install systeem:

  • Hapro CSR
  • ProScreen CSR  / ProCinema CSR
  • ProScreen / ProCinema
  • Hapro Manual
  • Compact Manual

Handbediend plafond en wandscherm met een verhoogd bovenkaderwandscherm

Een black drop is het bovenkader boven het zichtvlak van een projectiescherm. Wanneer een wandscherm hoog is bevestigd, geeft een verhoogd bovenkader de mogelijkheid om het zichtvlak van het wandscherm op een prettige manier te positioneren. Om deze reden biedt Projecta een aantal plafond- en wandschermen aan met een standaard verhoogd bovenkader:

  • ProCinema CSR
  • ProCinema