Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Elektrisch Projectiescherm voor Grote Toepassingen

In bepaalde situaties moet een elektrisch projectiescherm echt groot zijn. Projecta levert elektrische projectieschermen tot een breedte van 12 meter. Voor het bouwen van een elektrisch elektrisch projectieschermprojectiescherm in grote formaten is vakmanschap nodig. Projecta heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het produceren van grote elektrische projectieschermen voor grote toepassingen. Ieder elektrisch projectiescherm wordt met de hand gebouwd met een passie voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Kwaliteit

Om het beste projectieresultaat te behalen, gebruiken wij de allerbeste projectiedoeken in een elektrisch projectiescherm. Onze projectieschermen worden gebouwd met duurzame materialen voor een veilige projectieoplossing. Om ook bij een elektrisch projectiescherm voor grote toepassingen een perfect vlak projectiedoek te garanderen, heeft de Tensioned Elpro Large Electrol een gespannen tab-tensioned projectiedoek. Dit elektrisch projectiescherm is leverbaar tot een breedte 4,5 meter.

Duurzaamheidelektrisch projectiescherm

Voor de constructie van een groot elektrisch projectiescherm gebruiken wij duurzame aluminium en staalcomponenten om nog jaren kwaliteitsprestaties te garanderen.

Veiligheid

Het is van groot belang bij een groot en zwaar elektrische projectiescherm voor voldoende veiligheid te zorgen rondom de bevestiging van het systeem en de bediening. Vandaar dat een elektrisch projectiescherm voor grote toepassing altijd standaard is voorzien van een remsysteem ter voorkoming van onbedoeld uitrollen en een thermische beveiliging.

Elektrisch projectiescherm voor grote toepassingen: Maatwerk

Grote projectieschermen worden in verschillende locaties geïnstalleerd zoals conferentiecentra en theaters. Voor het beste projectieresultaat is het noodzakelijk dat het elektrisch projectiescherm exact aansluit bij de ruimte en de projectie-eisen. Aangezien alle projectieschermen met de hand worden gebouwd, kunnen wij ieder scherm in ons uitgebreid assortiment op maat maken voor een optimale projectiesituatie.

Polichinel Systeemelektrisch projectiescherm

De Arena Electrol (JumboKing RF) is het grootste elektrisch projectiescherm dat Projecta levert en wordt geleverd met het Polichinel Systeem. Bij een standaard projectiescherm zorgt onder andere het gewicht van de onderbalk voor spanning van het projectiedoek. Om de juiste spanning te krijgen, draait het polichinel systeem de gangbare situatie om. Het projectiedoek rolt namelijk op rond de onderbalk die met twee staalkabels opgerold wordt. Dit systeem kan zowel in de koker als bij de onderbalk bijgesteld worden, zodat het projectiedoek steeds egaal en strak gespannen is. Het Polichinelle systeem garandeert het meest vlakke projectiedoek voor formaten breder dan 8 meter en is de ideale keus voor auditoria, theaters en andere grote toepassingen.