Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.


Producten

Screendesigner

Elektrisch Wand- en Plafondscherm

Een elektrisch wand- en plafondscherm wordt vaak toegepast in een boardroom of conferentieruimte. Wie een presentatie geeft, moet kunnen vertouwen op een plafondscherm dat betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast moet de kwaliteit van het wand- of plafondscherm aansluiten bij de kwaliteit van de ruime, de apparatuur en het geprojecteerde beeld.

Gespannen (Tensioned) projectiedoekplafondscherm

De Tensioned Elpro Concept is een wand- of plafondscherm met een tab-tensioned spansysteem voor een vlak projectiedoek onder alle omstandigheden. Een gespannen projectiedoek kan beter tegen temperatuursverschillen en vochtigheid een niet gespannen projectiedoek. De elasticiteit van het speciaal ontwikkelde vinyl projectiedoek leidt ook tot een langere levensduur van het wand- of plafondscherm. Om vervorming van het beeld te voorkomen bij short throw projectie raadt Projecta aan altijd een gespannen projectiedoek te gebruiken.

Easy Installplafondscherm

Een elektrisch wand- of plafondscherm van Projecta garandeert het hoogste installatiegemak. Een wand- of plafondscherm installeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met Easy Install. Bespaar op de installatietijd en kosten met het ongeëvenaarde gemakt van Easy Install bij het monteren van het wand- of plafondscherm en de aansluiting op de elektriciteit of een accessoire.
De volgende elektrische wand- en plafondschermen hebben het Easy Install systeem:

  • Tensioned Elpro Concept 
  • Elpro Concept
  • Compact Electrol

Bij de Easy Install montage van wand- en plafondschermen worden eerst twee beugels op de wand of plafond gepositioneerd. De beugels kunnen 50 cm vanaf de twee uiteindes van de koker geplaatst. Dankzij deze flexibiliteit in de positionering kan de beste en sterkste ondergrond worden gebruikt voor de beugels van het wand- of plafondscherm. Het wand- of plafondscherm klikt gemakkelijk in de beugels en wordt geborgd met een meegeleverde schroef.

Wand- of plafondscherm met een verhoogd bovenkaderplafondscherm

Een black drop is het bovenkader boven het zichtvlak van een projectiescherm. Wanneer een plafondscherm aan het plafond is bevestigd, geeft een verhoogd bovenkader de mogelijkheid om het zichtvlak op een prettige manier te positioneren. Om deze reden biedt Projecta een aantal wand- en plafondschermen aan met een standaard verhoogd bovenkader.