Home > Screen Blog > Overig

Overig

Epatra en Milestone AV Technologies intensiveren samenwerking
17-09-2014

Milestone AV Technologies, de marktleider op het gebied van AV accessoires, en Epatra gaan vanaf heden hun samenwerking intensiveren. Al geruime tijd werken Epatra en Milestone AV Technologies samen op het gebied van projectieschermen met het merk Projecta. Vanaf heden zal Epatra haar assortiment uitbreiden met de merken Chief en Da-lite, welke ook vallen onder de Milestone AV technologies vlag.

Lees meer
Download de nieuwe Projecta catalogus 2014 Download de nieuwe Projecta catalogus 2014
27-05-2014

Het duurde wat langer dan anders dit jaar, maar de nieuwe Projecta catalogus is klaar. We hebben ons best gedaan om ons assortiment duidelijker op te zetten zodat het juiste product vinden gemakkelijker wordt. In de nieuwe catalogus is meer informatie te vinden per productgroep in plaats van iedere variatie als een apart product te tonen. Wij hopen dat hierdoor het visualiseren van alle mogelijkheden binnen Projecta en de product kenmerken een stuk sneller zal gaan.

Lees meer
Projecta Elpro Concept – een nieuw concept van design Projecta Elpro Concept – een nieuw concept van design
15-01-2014

Projecta legt de lat hoog voor iedere wand- of plafondinstallatie. De nieuwe bladvormige koker van de Elpro Concept vervangt het bekende vierkante Elpro model voor een stijlvolle oplossing bij iedere installatie waar design belangrijk is. Kan de koker niet ingebouwd worden in het plafond? Kies dan voor een elegant ontworpen projectiescherm dat gezien mag worden!

Lees meer