Let op: Projectascreens verhuist naar Milestone.com

Onze nieuwe portal Milestone.com is nu beschikbaar, waar u alles kunt vinden van Projecta en de andere Milestone merken.

De nieuwe site vormt een centrale plek voor specificaties, configuraties, prijzen, orders en het volgen van de orderstatus. Wanneer klanten inloggen, worden ze onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen aan order, wat hier de reden van inhoudt en hoe het wordt opgelost. Klanten kunnen de status van hun product bekijken - prijzen, beschikbaarheid en meer.

Home > Screen Blog > Overig

Overig

De nieuwe Projecta Catalogus voor 2016 is nu beschikbaar. Download 'm nu!
12-01-2016

We hebben geluisterd naar alle feedback en zo de Projecta Catalogus nog gemakkelijker in gebruik gemaakt. In de nieuwe catalogus voor 2016 vindt u nog sneller alles wat u nodig heeft, dankzij de tabbladen in de gedrukte versie. Ook hebben we de Da-Lite producten voor grote ruimtes, voor verhuur en voor doorzichtprojectie opgenomen, om het aanbod nog completer te maken.

Lees meer
Projecta Dry Erase Screens - een ideale combinatie met iedere Ultra Short Throw projector
06-08-2015

Ultra Short Throw projectoren worden beter qua resolutie en zijn steeds beter in staat om ook grotere beelden te projecteren. HD/WUXGA resoluties en een projector output van boven de 3000 Lumen komen steeds vaker voor in professionele installaties. De Projecta Dry Erase Screen is de enige oplossing voor een stabiel oppervlak ontwikkeld voor projectie en touch interactie tot een grootte van 121" en hierdoor een perfecte combinatie met iedere UST projector.

Lees meer
HD Progressive uitgelegd, deel 4 > Welke van de 4 gain versies van HD Progressive gebruiken?
02-07-2015

HD Progressive is beschikbaar in vier verschillende gain versies om perfect aan te sluiten bij uw installatie. Vroeger werd zonder hierbij stil te staan, standaard gekozen voor een matwit materiaal gebruikt met 1.0 gain. HD Progressive projectiedoeken zijn ontwikkeld om het meeste uit uw projector te halen

Lees meer