Home > Screen Blog > Overig

Overig

Download de nieuwe Projecta catalogus 2014 Download de nieuwe Projecta catalogus 2014
27-05-2014

Het duurde wat langer dan anders dit jaar, maar de nieuwe Projecta catalogus is klaar. We hebben ons best gedaan om ons assortiment duidelijker op te zetten zodat het juiste product vinden gemakkelijker wordt. In de nieuwe catalogus is meer informatie te vinden per productgroep in plaats van iedere variatie als een apart product te tonen. Wij hopen dat hierdoor het visualiseren van alle mogelijkheden binnen Projecta en de product kenmerken een stuk sneller zal gaan.

Lees meer
Projecta Elpro Concept – een nieuw concept van design Projecta Elpro Concept – een nieuw concept van design
15-01-2014

Projecta legt de lat hoog voor iedere wand- of plafondinstallatie. De nieuwe bladvormige koker van de Elpro Concept vervangt het bekende vierkante Elpro model voor een stijlvolle oplossing bij iedere installatie waar design belangrijk is. Kan de koker niet ingebouwd worden in het plafond? Kies dan voor een elegant ontworpen projectiescherm dat gezien mag worden!

Lees meer
Projecta behaalt ISO 14001 - voor een milieuvriendelijke toekomst Projecta behaalt ISO 14001 - voor een milieuvriendelijke toekomst
10-07-2013

Duurzaam en verantwoord produceren is een prioriteit voor Projecta en een bevestiging naar de omgeving waar we wonen en werken. Projecta heeft daarom de ISO 14001 certificatie behaald om ervoor te zorgen dat duurzaamheid een vast en continu onderdeel is van de toekomst van het bedrijf.

Lees meer