Home > Screen Blog > Overig

Overig

Projecta Dry Erase Screens - een ideale combinatie met iedere Ultra Short Throw projector
06-08-2015

Ultra Short Throw projectoren worden beter qua resolutie en zijn steeds beter in staat om ook grotere beelden te projecteren. HD/WUXGA resoluties en een projector output van boven de 3000 Lumen komen steeds vaker voor in professionele installaties. De Projecta Dry Erase Screen is de enige oplossing voor een stabiel oppervlak ontwikkeld voor projectie en touch interactie tot een grootte van 121" en hierdoor een perfecte combinatie met iedere UST projector.

Lees meer
HD Progressive uitgelegd, deel 4 > Welke van de 4 gain versies van HD Progressive gebruiken?
02-07-2015

HD Progressive is beschikbaar in vier verschillende gain versies om perfect aan te sluiten bij uw installatie. Vroeger werd zonder hierbij stil te staan, standaard gekozen voor een matwit materiaal gebruikt met 1.0 gain. HD Progressive projectiedoeken zijn ontwikkeld om het meeste uit uw projector te halen

Lees meer
HD Progressive uitgelegd, deel 3 > HD Progressive geeft een perfect egaal beeld
18-06-2015

HD Progressive garandeert een gelijkmatige verdeling van het geprojecteerde licht voor een perfect egaal beeld met een ongeëvenaarde uniformiteit. Dankzij dit egale beeld zie je bijna niet meer dat je naar een geprojecteerd beeld aan het kijken bent.

Lees meer